Bibliotek

Utforska våra lokala samarbeten på Franska Rivieran.

212 Yachts French Riviera

212 Yachts är en lyxbåt chartermäklare, som kombinerar stolt globala verksamheter med lokal kunskap och verkligen personlig, lyhörd och kompromisslös service. Vårt mål är enkelt: att ge en trevlig och minnesvärd upplevelse.

212-talet började på franska Rivera, och vårt huvudkontor kvarstår i Port Canto, Cannes. Deras verksamhet sträcker sig över hela världen och organiserar båtcharter i västra Medelhavet, östra Medelhavet, Bahamas, Karibien, Australien, Indiska oceanen och andra kryssningsområden.

Deras tjänster inkluderar lyxburen båt charter runt om i världen, lyxdagsbåtuthyrning på den franska rivieran och uthyrning av super yacht.

Tiplus Concierge Service

Tiplus Concierge Services drivs av Tina med erfarenhet av 25 år med den franska kulturen och systemet. Hon kan hjälpa till med telefon- och internetinstallationer, el- och vattenkonton, uthyrningstjänster, städning, översättningar, organisering av reparationer, beställning av möbler och vitvaror, flygplatstransporter och privat kock och server. Och bäst av allt, hon går alltid den extra milen!

Våra partners Floraa Rentals SAS är ett företag som erbjuder möblerad säsongsuthyrning på franska rivieran och concierge-tjänster som flygplatstransfer, sightseeing, chaufförer, vingårdsturer, kockar, butler, festorganisation, privat DJ, spa-behandlingar, barnflicka, baby sitter och städtjänster. Deras mål är att ge dig ultimat komfort medan du är på semester på Cote d’Azur.