Cannes Estate

Cannes Estate ger tillgång till hyresfastigheter och hem till salu. Sök genom vår hemsida på tillgängliga fastigheter eller hör av dig så hjälper vi dig med ditt nästa köp eller vistelse.

Vi erbjuder en mängd av tjänster till våra kunder

Hyra

Sök och boka lägenheter för Er vistelse i Cannes.

köpa lägenhet franska rivieran

Fastighetssök

Genom vårt nätverk av mäklare, fastighetsutvecklare och sökmotorer kan vi förmedla lägenheter och fastigheter enligt Era uppställda önskemål.

Vi har mångårig erfarenhet av fastighetsförvärv, fastighetsutveckling och fastighetsmäkleri, men Cannes Estate agerar inte fastighetsmäklare utan ger förslag och vägleder Er till ett lyckat förvärv.

Ombyggnad

Genom våra samarbetspartners kan vi vägleda Er till den hjälp Ni önskar. För svenskar med boende i Frankrike kan de svenska reglerna för ROT-avdrag vara tillämpbara.

underhåll franska rivieran

Underhåll

Genom samarbetspartner kan vi förvalta lägenheten, ordna städning, reparera och underhålla. Vi bevakar när svenska regler för ROT-avdrag är tillämpbara.

Vi samarbetar med svenska snickare och hantverkare med med el, – och VVS-behörighet.

Biluthyrning

Biluthyrning på den Franska Rivieran Hitta den perfekta bilen för att utforska den Franska Rivieran Lär dig våra bästa tips och platser att åka till på den Franska Rivieran. Från St-Tropez till Monaco och den italienska gränsen – och allt däremellan. Vill du hyra en bil på Franska Rivieran? Bra idé!

biluthyrning franska rivieran
yacht uthyrning

Yacht & Båt Uthyrnining

För dina Yacht & Båtbehov på Franska Rivieran, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt, och hittar en båt som passar din önskan.

Flyg

För många människor, och för de allra flesta turister är det snabbaste sättet att komma till Franska Rivieran att flyga. Hos oss kan du ta reda på vilka flyg som tar dig till Franska Rivieran snabbast och mest kostsamt.

flyg till franska rivieran

Våra funktioner

Amorteringskalkylator

Hur mycket får jag låna till mitt fastighetsköp utomlands? Räkna ut ränta på lån i euro. Lånekalkylatorn beräknar månatliga betalningar med skatter, försäkringar, PMI och mer.

Franska Rivieran Foton

Gratis att använda Franska Rivieran Bilder från Monaco, Cannes, Nice, Antibes och mer. Använd gärna några av våra bilder.

Världsomfattande Fastighetsnätverk

Cannes Estate arbetar med ett stort antal fastighetsmäklare runt om i världen och på Franska Rivieran.

böcker om franska rivieran

Böcker om Franska Rivieran

Lär dig om Provence Côte d'Azur och Franska Rivieran och kustens pärlor. Ladda ner eböcker och börja läsa direkt eller köp hem!

franska rivieran karta bild

Franska Rivieran Karta

Explore the French Riviera's many cities and attractions. The map presents mountain villages, metropolitan areas, seaside resorts and the pristine desert.

Information Franska Rivieran

Lär dig allt du behöver veta om Franska Rivieran och Cannes. Från St Tropez till Monaco från de bästa platserna att besöka på semester till att köpa fastigheter i Cannes.

Fastigheter Grekland

Ett register av framgång i fastigheter i Nea Kallikrateia, Grekland.

Kontakt

[contact-form-7 id="2779" title="Kontakt Form"]