Bibliotekt

Utforska våra samarbeten.

Abruzzo Rural Property

Abruzzo Rural Property kan hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem om du letar efter ett lanthus, historisk byggnad, bondgård, ett italienskt hus för restaurering eller helt enkelt en plats i en lantlig by i regionen Abruzzo eller Molise i centrala Italien.

Byrån ligger i San Salvo, en kuststad i Abruzzo som gränsar till Molise-regionen. Detta strategiska läge gör det möjligt för oss att erbjuda kunderna ett stort och intressant utbud av fastigheter i båda regionerna.

Propertiesinitaly.net

Properties in Italy  erbjuder en komplett tjänst från första tillfälle till försäljning, till alla som är intresserade av att köpa ett hus i vårt område (Veneto, Euganean Hills, Venedig).

Deras mål är att hjälpa kunder i ett jordnära, stödjande sätt att välja, köpa och bosätta sig i ett hem i Veneto. De kan ordna visningsturer, inklusive övernattning, för att möjliggöra avkopplande besök för att se fastigheter i denna i stor utsträckning oupptäckta delen av Italien.

Living Portugal Property

Ett unikt urval av fastigheter i Portugal, främst i Comporta och Melides i Alentejo, huvudstaden Lissabon, Algarve och Porto inklusive strandvillor, golfbana, havsutsikt, hus, byggnader, turistprojekt, hotell, vingårdar , gårdar, kommersiella fastigheter eller mark för att bygga ditt idealhus i Portugal.

House Abruzzo

Houseabruzzo Estate Agency startade 2006, Gianpiero De Filippo är ägare till Houseabruzzo Estate Agency och specialiserat på egendom till salu i Italien.

Tjänsterna inkluderar steg för steg assistans vid visning av fastigheter och inköp och efter försäljning med fastighetsförvaltning och uthyrning.

Giakomakis Greece

Giakoumakis Real Estate är ett privatägt fastighetsbolag med kontor i Malia och Heraklion, Kreta.
Sedan 1968 har Giakoumakis Fastighetsbolag varit ledande inom fastighetsbranschen på Kreta, Grekland. Under dessa årtionden har de skapat många relationer och förtjänat förtroendet hos både öborna och entusiastiska nykomlingar.

My Casa Bianca

Casa Bianca är en fastighetsbyrå belägen i Aten, 4 Grammou St., Kallithea.

De tar över köp-sälj och hyra av din egendom, liksom utgivning av lån med de mest lämpliga och förmånliga villkoren.

Hjälper dig med tjänster om du ger ut eller söker efter egendom, liksom för eventuell förfrågan eller rådgivning på marknaden för köp-sälj eller hyra av egendom.

Mia Property Boutique

MIA Property Boutique är stolta över att leverera en VIP-tjänst som alltid överstiger dina förväntningar. Resultatet är en professionell och vänlig fastighetsmäklare som täcker den fantastiska Costa Blanca regionen i Spanien som du vet att du kan lita på.

Naxos Real Estate Greece

Naxos Real Estate har varit verksam i över 13 år på ön Naxos. Företagets ägare, Veronis Giorgos och Lagogiannis Manolis med sin erfarenhet på fastighetsmarknaden, rätt service, professionell integritet och öppenhet är kända på fastighetsmarknaden på Naxos, Grekland.

your luxury property portugal

Your Luxury Property (YLP) är ett specialiserat fastighetsbolag som uteslutande handlar med försäljning av lyxfastigheter i Algarve. särskilt inom områdena Quinta do Lago, Vale do Lobo och Vilamoura (”Gyllene Triangeln”).

YLP är dedikerat till att ge kunderna expertstöd i alla aspekter av att köpa och sälja fastigheter i Portugal och erbjuder en omfattande portfölj av professionella fastighetsservice

Innovative Property Spain

Innovative Property är en av de mest respekterade fastighetsmäklare på Costa del Sol.

De ger dig tillgång till över 40 000 fastigheter mellan Malaga och Gibraltar – inklusive de bästa kapen från vräckda ägare och tillbakadragna projekt med massiva rabatter.

Sifnos Real Estate

Sifnos Estate är resultatet av flera års förberedelse och består av personer med stor yrkeserfarenhet inom fastighetsutveckling och förvaltning. Under sommaren 2015 blev Sifnos Estate, från en idé / plan, till slut en verklighet. Deras nya och moderna kontor ligger i Apollonia, som är hjärtat av Sifnosön.

Real Point

Realpoint är ett brittiskt företag baserat på italienska fastigheter. Med en stor närvaro i hela Italien. Realpoint erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster för fastigheter till investerare och utvecklare. Deras primära inriktning är att tillhandahålla marknadsföringskompetens för att framgångsrikt sälja våra partners utveckling och återförsäljningsegenskaper. De samarbetar med italienska agenter som främjar sina egenskaper till en världsomspännande publik och har bildat framgångsrika relationer med agenter över hela Italien.

Michael Lane Associates erbjuder professionella och personliga byråtjänster till kunder från hela världen som vill hyra eller köpa exklusiva fastigheter i ett av Spaniens mest populära regioner.

Specialister på fastighetsförsäljning och uthyrning i de exklusiva urbanisationerna i Sotogrande, San Roque Golf Resort och Los Arqueros Golf & Country Club

sabox real estate Marbella

Sabox Real Estate grundades 2005 för att erbjuda en personlig och professionell service till sina kunder och snabbt bli en betrodd fastighetsmäklare i Marbella och andra främsta platser på Costa del Sol (södra Spanien).

Deras Marbella fastighetsportfölj innehåller några av de mest karakteristiska och lyxiga fastigheterna i och runt Marbella.

Enos Real Estate

Enos Properties är ett fastighetsbolag baserat i Argostoli, huvudstaden på ön Kefalonia (a.k.a den glänsande diamanten i Joniska havet) i Grekland.

Kefalonia, är en av de största öarna i Grekland, har en otrolig naturlig skönhet och turismen har inte förändrats öns karaktär till ett minimum.

Enos Properties tillhandahåller högkvalitativa tjänster avseende:

– Fastighet

– Byggnation (och / eller renovering) av lyxiga bostadsfastigheter

– Fastighetsförvaltning

Brilliant Real Estate

Brilliant Real Estate är en spansk-nederländsk fastighetsbyrå som hjälper både köpare och säljare att hantera sin egendomstransaktion för att säkerställa att det löper smidigt.

Brilliant Real Estate specialitet är de lyxiga villorna i Spaniens topporter som Moraira, Jávea, Calpe, Altea, Mallorca, Ibiza, Benidorm eller Marbella.

Reg Real Estate

Reg Real Estate grundades av Lycourgos Papayannopoulos och representerar, säljer och marknadsför bostäder och yrkesfastigheter, hotell mm över hela Grekland, på grekiska öarna och i hela Europa och Cypern.
 
De gör även  investeringar i förnybara energikällor (fotovoltaiska och aeoliska projekt och växter).

Byggtipsen.se

På Byggtipsen.se hittar du allt inom bygg och renovering. Tips och Guider hur man genomför byggprojekt.

Obsido Real Estate är ett norskt spansk fastighetsbolag som ingår i Obsido Real Estate S.A ..

Obsido Real Estate erbjuder ett allomfattande servicecenter som tillgodoser alla typer av egendomsrelaterade transaktioner. Deras tjänster omfattar bostads- och kommersiell försäljning, leasing och fastighetsförvaltning, värderingar, investeringar, hypotekslån och rådgivningstjänster.

estate service cannes

Teamet på Estate Service, med full kännedom om marknaden, är angelägna om att hjälpa ditt projekt att köpa eller sälja en fastighet i Cannes och på Franska Rivieran till en framgång.