Yacht Uthyrning på Franska Rivieran

Hitta den perfekta båten eller yachten att utforska rivieran med.

Ta del av våra bästa tips och platser att besöka med yacht på Franska Rivieran. Från St-Tropez till Monaco och italienska gränsen - och allt mittemellan.

Det som definierar den Franska Rivieran är dess otroliga medelhavsklimat, med cirka 300 soldagar per år, dess fantastiska azurblå vatten och dess många vackra städer och städer som ligger längs den Franska Rivieran.

Med detta i åtanke är en yacht en bra idé, och har många otroliga fördelar på Franska Rivieran.

Men att köpa en yacht bara för att du är här för semester är kanske inte en lyckad idé eftersom det är både tidskrävande och dyrt.

Att chartra en båt på den Franska Rivieran är därför en mycket bättre idé.

Yachting på Franska Rivieran är en populär upplevelse och aktivitet bland turister, och bidrar verkligen till en oförglömlig vistelse på den Franska Rivieran.

Det finns många bra skäl att hyra en båt på den franska rivieran, och det är därför många människor väljer att hyra en yacht eller båt på den Franska Rivieran varje år.

Här är några av anledningarna till att du ska chartera en båt på den Franska Rivieran:

Upplev det vackra vattnet på den Franska Rivieran

Den Franska Rivieran är känd för sin fantastiska blå medelhavsområde som ser ut som ett paradis. Och genom att hyra en båt kan du uppleva Medelhavet utan de stora folkmassorna på stränderna längs Rivieran och koppla av i fred.

Genom att chartera en båt kan du gå ut till sjöss en bit och ha fullständig lugn. Eller du kan bjuda in vänner och ha en bra tid. När du kartlägger ayacht på Franska Rivieran, är du chefen och kan bestämma exakt vad du vill göra baserat på ditt eget humör och tillbringa din semester på dina egna villkor.

Intеrnаtіоnаl Festivalen d’аrt Pуrоtесhnіquе (Fyrverkerifestival)

Utforska de fantastiska städerna längs den Franska Rivieran

Om du besöker Franska Rivieran finns det risk för att du fastnar i den stad du bor i.

Men sanningen är att Franska Rivieran har ett antal otroliga platser och städer du bara behöver utforska, och det bästa är att de flesta av städerna på den Franska Rivieran ligger precis vid havet, vilket gör dem lättillgängliga med båt.

Med en charterad båt på den Franska Rivieran kan du utforska ett antal olika städer på en dag och njuta av det fantastiska landskapet när du kommer från havet till land. Dessutom kan du glömma de snäva tågturerna eller bilresorna, men istället göra resan till ditt resmål halva nöjet.

Utforska nya platser

Med en chartrad båt på Franska Rivieran har du all frihet i världen. Om du vill åka vidare och utforska nya områden utanför Franska Rivieran kan du göra det och utforska andra platser i Medelhavet med din befraktade yacht.

hyr båt franska rivieran
yacht uthyrning franska rivieran

Upplev de vackra hamnarna längs den Franska Rivieran

Den Franska Rivieran har ett antal fantastiska hamnar. Detta inkluderar hamnar i Monaco eller Antibes. Docka din båt här är en härlig upplevelse.

En rekommendation är att du tillbringar tid i Cap D’Ail också, eftersom det är en av Monacos rikaste superyacht lekplatser.

Njut av fyrverkerierna från en befraktad yacht

Under sommaren finns det ett antal fyrverkerier varje vecka på olika platser på den Franska Rivieran, inklusive Nice, Monaco och Cannes.

Medan de allra flesta människor tränger för att få en glimt av fyrverkerierna, chargerar du en båt och åker ut på vattnet, får du en förstående utsikt över de vackra fyrverkerierna, utan att tränga sig, sitter bekvämt och kanske till och med njuter av ett glas champagne från din egen båt.

båtuthyrning franska rivieran
hyr yacht franska rivieran

Ha det bra på havet

Medelhavet med sitt fantastiska vatten och trevliga temperaturer under sommaren är en riktig lekplats för dig med din egen båt. Med sina många leksaker ombord, är du säker att ha en rolig dag på havet. Besättningen i din yacht hjälper dig att få ut det mesta av din tid och hjälper dig med allt från dragbara uppblåsbara åkattraktioner, jetskidor, våglöpare, havskvarnar , och mycket mer, inklusive ett ton leksaker för barnen.

Utforska öar

Det finns massor av olika öar i Medelhavet, och med din Franska Riviera charterade båt kan du utforska dem alla, samtidigt som du har en underbar tid på resan och utan att behöva vänta på offentliga båtar och transporter. Du kan stanna dagen utanför Saint-Marguerite och njuta av en god lunch tills du fortsätter till nästa. Något som är svårt att göra utan din egen chargerade yacht.

hyr båt franska rivieran

Den Franska Rivieran: en ledande plats för yachter och yacht charter

Franska Rivieran Yacht Charter är mycket populärt, vilket innebär att du har ett stort antal superbåtar att välja mellan i alla olika storlekar, färger och priser.

Eftersom den Franska Rivieran är en plats som har formats av Medelhavsområdet, är kartläggning av båt ett enkelt val eftersom det ger snabb transport mellan städer, trevlig transport utan linjer, trafikstockningar eller förseningar, och viktigast av allt, en helt enkelt fantastisk erfarenhet i solen.

Tillsammans med Italien är den Franska Rivieran det mest populära målet i världen för stora lyxbåtar, även kända som superyachter eller megayachts. På den Franska Rivieran i Medelhavet har världens största superbåtar och segelbåtar sin bas, och många av de bästa yachterna i världen kan ofta ses här, särskilt på sommaren. Detta gör Franska Rivieran till den mest prestigefyllda platsen för båtar och båtcharter.

Genom att chartera en båt på den Franska Rivieran, får du också en helt egen besättning, vilket ger dig de absolut bästa hemliga tipsen på var du ska gå, var du ska äta lunch, hemliga gömställen och mycket mer. Självklart, om du vill kan du njuta av de mest magiska måltiderna på din befraktade yacht med de mest magiska vyerna.

För dina båtbefraktningsbehov på Franska Rivieran, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt, och hittar en båt som passar din önskan.

Contact us for your next Yacht Charter

info@cannesestate.se