Fastigheter Till Salu på Franska Rivieran

I 150 år var Cannes bara en liten by, sedan dess har det blivit en av de mest exklusiva platserna att besöka eller bo i hela världen.

För besökare eller boenden, erbjuder Cannes mycket att exalteras över. Det finns många fiskebyar att besöka, men för de som föredrar att njuta av de långa sandiga stränderna, ger Cannes en stor fristad.

Under sommarmånaderna är Cannes väldgt livat, speciellt under den världsberömda Cannеѕ Fіlm Fеѕtіvаl. Då kändisar och den exklusiva festivalen lockar många besökare. Cannes har många exklusiva butiker, barer och restauranger för dig att dra till den lyxiga atmosfären.

Oavsett om du drömmer om en bra semesterresa eller att investera i ett säkert och stadigt land nära hem, är fastigher i Frankrike, och framförallt fastigheter på Franska Rivieran och Côte d'Azur ett bra långsiktigt och säkert alternativ.

För den mer äventyrssamma personen, kan du klättra Mont Chèvallou upp till Suquеt som tar dig till tornet där utsikten över staden är häppnandsväckande. Fiskeportarna är väldigt pitoreska och på Albert Albert finns några av de största och vackraste båtarna i världen. Den vackra ön Ste Marquerite och Sté Hоnоrаt är tillgängliga med en båttur på 20 minuter.

Croisetten är en av den kändaste promenaden i världen. Här kan du se de fantastiska trädgårdar, gräsmattor planerade med palmträd, och andra träd på vägen till Port Canto och Palm Beach.

Varför investera i fastigheter på Franska Rivieran? 

Oavsett om du drömmer om en bra semesterresa eller att investera i ett säkert och stadigt land nära hem, är fastigher i Frankrike, och framförallt fastigheter på Franska Rivieran och Côte d’Azur ett bra långsiktigt och säkert alternativ.

Med en elegant, sofistikerad och en fantastisk värme, så är södra Frankrike en stor favorit bland de flesta av de största fastighetsköparna, särskilt brittiska och skandinaviska – det har varit fallet i många år nu.

södra Frankrike en stor favorit bland de flesta av de största fastighetsköparna, särskilt brittiska och skandinaviska

Särsklit fastigheter till salu på franska rivierna har alltid varit ett populärt val bland utländska fastighetsinvesterare – pittoreska byar, prisbelönta stränder som Cannes och Nice fortsätter att dra fastighetsköpare till Frankrike. Även de större skidorterna i alperna och städer inåt land som Valbonne och Mοugіnѕ, med tanke på den naturliga och sofistikerade miljön som utländska besökare  lockas av.

Värdet av fastigheter i Frankrike fortsätter att vara stabilt och rör sig nu i en positiv riktning. Villor och lägenheter i södra Frankrike och i Côte d’Azur har en stark uthyrnings marknad med det faktum att den stora delen av Franska medborgare hyr sitt hem i en fast period på 3 år, och det här skapar en stor efterfrågan på uthyrningsfastigheter i de flesta större områden och andra byar längre inåt i landet som villor i Valbonne och Mougins. Medans det finns många destinationer som Cannes, Nice och Antibes där det finns ett stort behov av semesterboenden för att tillfredsställa en växande årlig turism till den Franska Rivieran och Södra Frankrike.

Värdet av fastigheter i Frankrike fortsätter att vara stabilt och är rör sig nu i en positiv riktning. Villor och lägenheter i södra Frankrike och i Côte d'Azur har en stark uthyrnings marknad med det faktum att den stora delen av Franska medborgare hyr sitt hem i en fast period på 3 år, och det här skapar en stor efterfrågan på uthyrningsfastigheter

Franska Rivieran erbjuder mycket för alla besökare och fastighetsinvesterare. Det är en av Europas mest populära turstorter och det är hög efterfrågan på fastigheterna på Franska Rivierna och fastigheterna kommer att förbli värdefulla här. Kapital tillväxten har varit bra under de senaste 5 åren med 100% ökning av egendomar på många platser som Franska Rivieran.

Kontakta oss om du är intresserad av fastigheter till salu på Franska Rivieran! Kontakt.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*