Cannes Gym: En lista över gym i Cannes, Frankrike

Träning är något som har visat sig ha många fördelar för vår kropp och själ.

Och bara för att du är på semester i Cannes eller vistas i Cannes under en tid, så finns det ingen anledning att du ska ge upp träningen.

Den franska rivieran erbjuder på en del utsökt mat, och om du vill hålla dig i form samtidigt som du njuter av den läckra maten som Cannes och Riviera har att erbjuda, är motion och träning en bra idé.

Det finns flera gym i Cannes, och i den här artikeln kommer vi att lista en lång lista över de mest populära.

Gym i Cannes

Det mest populära sättet att träna i Cannes är att helt enkelt gå ut och jogga och springa. På sommaren, särskilt på morgnar och kvällar, kan du se många människor som motionerar längs Croisetten och längs Medelhavet. Landskapet är fantastisk, så det är lätt att se varför springa i Cannes är så populärt. Även om detta inte är gymma är det en underbar form av motion. Om du ska göra det, se till att du gör det på morgonen eller kvällen, eftersom det är väldigt varmt på dagen om sommaren – speciellt när solen är ute.

Om du inkluderar de gym som varje hotell har, kommer du att nå ett ganska stort antal gym i Cannes, men eftersom de flesta av dessa gym inte är tillgängliga för allmänheten kommer de inte att listas. Men som en tumregel har alla femstjärniga hotell bra gym, som du kanske eller inte får använda i utbyte mot betalning.

Cannes – Fitness Trail – La Croix des Gardes

Om du går lite längre upp i bergen, ovanför Cannes, hittar du en utomhus fitness spår där du kan träna. Det ligger i:

Avenue de la Croix des Gardes, Les Jardins de Babylone, Pierre Longue, Cannes, Grasse, Maritime Alps, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Metropolitan France, 06400; 06150, Frankrike.

Running och jogging i Cannes

Jogging är den mest populära träningsformen i Cannes, men du behöver inte gå och jogga slumpmässigt. Faktum är att Cannes har flera jogging, löpning och vandringsleder, kända som “pister, nästan som en skidbacke.

Dessa pister har olika längder och svårigheter, så varje löpare och joggare är säker på att hitta en som passar dem.

Mace Beach

I Cannes kan du träna på Mace Beach gratis varje lördag morgon från 10-11am. För att gå med behöver du en matta eller handduk, skor och naturligtvis vatten. Alla åldrar är välkomna, och utbildarna tillhandahålls av staden Cannes eftersom den vill bli känd som “Capitale du sport en plein air” – huvudstad i sport och ren luft.

Bocca Cabana

Bocca Cabana har varit öppet sedan juli 2017 och är ett underbart utomhus sport område. Från Morana-rondellen hittar du en 700m kust som är skapad med ett särskilt fokus på sport och motion, dedikerad till promenader, jogging, cykling och träning. Det har ett särskilt fitnessområde och kiosker om du behöver lite mellanmål. Det finns gratis busstransfer under sommaren.

Krets Träning – Croix des Gardes

Detta är en 3,1 km lång väg som blandar längdskidåkning med utomhusmassageutrustning. Platsen har tre vatten fontäner om du någonsin blir törstig (som du förmodligen kommer att vara när du tränar).

Fitlane Cannes Gare

Fitlane är en av Frankrikes största gymkedjor, så standarden är ganska bra. Om du någonsin varit på Fitlane gym innan kan du förvänta dig att kvaliteten och utrustningen är ganska lika. Fitlane i Cannes ligger på ett utmärkt läge, i samma byggnad som tågstationen i Cannes, vilket gör det lättillgängligt.

Fitlane Cannes La Bocca

Det finns två Fitlane i Cannes och det andra Fitlane gym i Cannes ligger i Cannes La Bocca.

Båda Fitlane gym erbjuder dagliga priser och månatliga prenumerationer.

Soft Fitness Cannes

Detta gym ligger vid 5 Impasse Saint-Paul. Det är ett gym som erbjuder stort värde för pengarna, med både dagliga och veckovis betalningar. Det erbjuder också flera klasser, som jazzdans-fitness, Pilates och mer. Gymmet stänger klockan 21.00. De erbjuder personliga gymprogram som hjälper dig att lyckas i gymmet, såväl som personliga tränare och instruktörer.

AERO GYM WOHL

Detta gym i Cannes ligger på 51 Rue Georges Clemenceau och stänger klockan 21.00. Det har tillgång till personliga tränare, Wi-Fi, omklädningsrum, näringsråd och mycket mer.

Gymmet erbjuder följande klasser:

  • Magmuskler
  • Dansa
  • Pilates
  • Stretching
  • Yoga
  • Zumba

Can’Sport

Detta gym i Cannes ligger på 56 Avenue du Maréchal Gallieni. Det är öppet till 8 PM. Det erbjuder privat coaching, cardio, muskelträning, cykling, bastu och mycket mer.

Fitness Center

Detta Cannes-gym ligger på 10 Boulevard du Moulin, öppet fram till kl. 20.00. Gymmet är lugnt och har en lite äldre design.

Keep Cool Cannes La Bocca

Beläget vid Chemin de la Bastide Rouge 232, har detta gym en lite längre öppetid än många av sina gymkonkurrenter, stänger klockan 11 i stället för 8:00 vilket är vanligt.

Gymmet ligger i Cannes La Bocca, vilket innebär att det inte ligger i centrum av Cannes, utan utanför det.

Keep Cool är en stor gymkedja i Frankrike, med massor av gym i hela Frankrike, vilket betyder att standarden kommer att likna andra gym från samma kedja.

Cannes Pilates

Cannes Pilates är, som namnet avslöjar, ett pilatescenter, beläget vid 28 Rue Hoche. Liknar de flesta gym i Frankrike stänger den klockan 20.00. Det är viktigt att påpeka att detta inte är ett gym med gymutrustning och maskiner, men istället är det ett pilatescenter med utrustning för pilates, inklusive professionella tränare.

Fitness Cannes Mougins

Som namnet avslöjar är detta gym beläget i Cannes Mougins, mer specifikt på 2146 Avenue du Maréchal Juin. Det är öppet till 21:30.

La Salle – Cannes

La salle är ett gym i Cannes, beläget på 7 Rue Alliee, som erbjuder en rad olika kurser och träningsstilar. Det betyder att det är ett gym som passar alla behov, oavsett om du föredrar att göra Zumba, kroppsbalans, muskelträning och mycket mer.

Body Energy

Gymmet ligger vid 18 Boulevard de Lorraine, i centrala Ville i Cannes.

Gyms in Cannes

Vita Freedom Cannes La Bocca

Bland gym i Cannes är detta ett gym som stänger senare än majoriteten: stänger klockan 11.00. Det ligger vid 148 Avenue Francis Tonner, 2 Boulevard Astegiano i Cannes la Bocca.
Gymmet är en del av ett nätverk av billiga gym, vilket ger dig tillgång till massor av kroppsbyggnad och träningsutrustning som du kan behöva när du tränar.

Gymmet erbjuder ett antal aktiviteter, som Zumba, cykling, yoga, pilates och mycket mer.
Det är ett gym för både män och kvinnor, öppet alla dagar i veckan – inklusive helgdagar. Det öppnar också tidigt – klockan 6. Det erbjuder en professionell personal som hjälper dig med dina träningsbehov. Det erbjuder duschar, omklädningsrum, personliga skåp, avkopplingsområde efter träning och mycket mer.

Evelyne Frugier

Detta gym i Cannes ligger på 20 Rue du Commandant André, mitt i Cannes centrum.

Det erbjuder massor av olika klasser inklusive pilates, senior coaching, utomhus träning, gym för barn och mycket mer.

Frugier Fitness School

Detta gym i Cannes ligger 20 Rue du Commandant André. Den stänger klockan 21.00.

Azur Pilates

Namnet avslöjar det som ett pilatescenter, och det är precis vad det är. Den stänger klockan 8 och ligger på 32 Rue d’Antibes, den största shoppinggatan i Cannes.
Det är inte ett gym, men det är en plats för dig att träna pilates med hjälp av experter. Så om pilates är något för dig är det här platsen.

Elancia Cannes – Le Cannet-6 / 23h-7j / 7

Detta gym ligger i Le Cannet, lite längre inåt från Cannes. Mer specifikt ligger den på 48 Chemin de l’Aubarède och öppnar klockan 9 och stänger klockan 8.00.

Domicil’Gym

Detta gym i Cannes ligger på 14 Avenue du Dr. Raymond Picaud och stänger klockan 19.00. Det erbjuder professionella tränare som kan ge dig råd och hjälpa dig att ta din träning till nya höjder.

De erbjuder också flera program som du kan delta i.

Imobac

Beläget på 56 Avenue du Maréchal Gallieni, detta är ett gym i Cannes som inte ligger i centrum av staden.

Proform Fitness Club

Detta gym ligger på 55 Avenue de Cannes. Den stänger vid 11. vilket är mycket bra jämfört med andra gym i Cannes och Frankrike. Adressen kan vara vilseledande, eftersom gymmet är faktiskt beläget i Antibes – Juan Les Pins. De vill erbjuda ett personligt tillvägagångssätt som hjälper dig att uppfylla dina tränings- och träningsmål.

Slutsats

Där har du det!
Det finns fler gym i Cannes, men de som listas är de mest populära gymmen i Cannes som används mest av turister såväl som lokalbefolkningen.
Använder du någon av dessa gym? Planerar du att använda någon av dessa gym?
Låt oss veta i kommentarsektionen nedan!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*