Guiden till Användbar Cannes Turistinformation

Varje år lockar Cannes hundratusentals turister. Cannes, som är känt över hela världen för att vara en gömställe för de rika och berömda, får gott om presstäckning när kändisar blottar sig i Medelhavssolen.

Sedan aristokraterna började åka till Cannes under vintern för att komma bort från Europas kalla och mörka, har Cannes turism ökat stadigt.

Om du väljer att besöka Cannes och uppleva den fantastiska franska riviera staden och förstå vad all fuzz handlar om, vill du förmodligen förbereda dig med lite information om vad du kan göra, hur du kan komma runt staden

I artikeln Cannes reseguide får du lära dig allt från att resa till Cannes till hjälpsamma nummer att ringa samt saker att göra i Cannes, men i detta inlägg kommer vi dock att fokusera på turistbyrån och andra hjälpsamma källor för det kan ge dig Cannes turistinformation som hjälper dig att göra din vistelse trivsamare.

Cannes destination

Om du inte vill skaffa din Cannes turistinformation genom att gå till en fysisk turistinformation, varför inte besöka den officiella webbplatsen för Cannes turistinformation istället?

Kallas också office du tourisme på franska, den här webbplatsen ger dig all den senaste informationen du behöver veta om Cannes. Nya händelser uppdateras regelbundet och informationen på sidan är aktuell.

Informationen kanske inte är så grundlig och detaljerad som, ta till exempel CannesEstate guider, men de kommer att ge dig all den grundläggande informationen för att komma runt i staden. Dessutom, om du vill ha mer detaljerad turistinformation, kan du bara gå till turistinformationen.

Den officiella turistinformationen för Cannes finns på ett antal olika språk, och allt som allt kommer informationen här att göra din Cannes vistelse mer sömlös.

Cannes tourist information

Okej, okej, ledsen för att vara så självcentrerad, men vi lägger verkligen stor ansträngning för att skapa användbar turistinformation från Cannes och guider som hjälper dig att göra din vistelse trivsamare. Vi fokuserar på att ge dig fördjupad och grundlig information om Cannes, liksom resten av Franska Rivieran, så att du vet allt du behöver veta när du kommer hit. Cannesestate webbplats är en bra plats för information för allt du behöver veta om franska rivieran som turist och bosatt.

Cannes turistinformationskontor

Även känd som Office du turism, det är uppenbarligen det bästa stället att gå till Cannes turistinformation. På turistinformationskontor talas ett antal olika språk, så kanske du kan prata med någon som jobbar där som talar ditt eget språk (om du talar ett annat språk än franska eller engelska).

Turistinformationen har ett stort antal olika broschyrer, kartor, guider mm i pappersform som du kan ta med dig gratis. Det handlar om allt från dagliga aktiviteter till olika nöjesparker etc. I huvudsak finns allt att göra i Cannes.

Det finns tre turistkontor i Cannes där du kan gå till Cannes turistinformation.

TURISTKONTOR PALAIS DES FESTIVALER ET DES CONGRÈS

För det första har vi det främsta turistinformationskontoret i Cannes vilket också är det största turistkontoret. Detta är perfekt beläget i Palais des Festivals et des Congres, med andra ord, byggnaden där Cannes filmfestival hålls, ligger precis vid Croisetten, vilket gör det lättillgängligt i hjärtat av Cannes.

Här hittar du inte bara diskar där du kan be om hjälp eller broschyrer, men du kan också hitta en officiell butik för Cannes märkesvaror om du vill köpa Cannes souvenirer.

Plats:

1, Boulevard de la Croisette
La Croisette – 06 400 CANNES
Öppet 7/7, 9 am till 7 pm från mars till oktober, 10 am till 6 pm från november till februari och
9:00 till 8:00 i juli och augusti.
Tel. : + 33 (0) 4 92 99 84 22
Fax: + 33 (0) 4 92 99 84 23
tourisme@palaisdesfestivals.com
www.cannes-destination.com
www.cannes-hotel-reservation.fr

PLACE DU MARCH CANNES LA BOCCA turistbyrå

I Cannes La Bocca hittar du det andra turistkontoret för Cannes turistinformation.

Plats:

1 av. Pierre Semard
06150 CANNES LA BOCCA
Öppet från tisdag till lördag:
* Från 9:00 till 12:30 och från 13:30 till 17:00 från november till mars
* Från 9:00 till 12:30 och från 2:30 till 6:00 från april till oktober
Tågstation turistbyrå

Strategiskt beläget i Gare de Cannes, är detta turistkontor lättillgängligt eftersom det ligger nära hjärtat av Cannes, och perfekt att besöka om du kommer till Cannes tågstation.

Cannes tourist information

Plats:

8a, Place de la Gare
06400 Cannes
Tel. : + 33 (0) 4 92 99 84 22
Fax: + 33 (0) 4 92 99 84 23
tourisme@palaisdesfestivals.com
* Kontor öppet från 9:00 till 13:00 och 14:00 till 18:00.
* Kontor stängt på söndagar och helgdagar.

Lämna ett svar

Related