Retreat i Cannes – Väck din Inre Lust och Glädje

Längtar du efter en resa där inte bara det yttre intrycken tar plats och blir minnen utan där du även tar med dig något som väckt lust och riktning i ditt inre. Något som är början eller kanske fortsättningen på den redan påbörjade vägen mot dina större visioner och mål. På ett lättsamt och stimulerande sätt upplever du både folklivet, havet, vackra promenader och mentala och fysiska utmaningar under din vistelse i Cannes på franska rivieran. Är du nyfiken att pröva? 

Cap d'Antibes

Höjdpunkten på resan är en retreat som du börjar med att boka in. Lägg sedan in de antal dagar som fungerar för dig både före och efter retreaten. Då får du ut mest av din vistelse.

Förslag till retreat som både höjder din energi, skapar balans och stärker både kropp och sinne är yoga. Ulf Wallgren (välkänd yogainstruktör i Sverige) erbjuder sommarkurser i centrala Antibes. Antibes ligger bara ca 20 minuter med lokalbuss från Cannes. Sommaren 2020 bygger kursen på temat Sinnlighet. Läs vidare på hemsidan ulfwallgrenyoga.se.

Boka boende i Cannes. Väljer du hotel – och särkilt om ni vill ha ett dubbelrum – kan jag rekommendera Hotel Le Canberra som är lite mindre men med både trädgård och pool. Det ligger mycket centralt, nära till både shopping och stranden.

Dina första dagar i Cannes blir en fin start på vistelsen. Promenera, upplev folklivet och den speciella atmosfären. Ät gott och njut. Varva ned och förbered dig på de kommande dagarnas retreat.

Planera så du kan stanna i Cannes ett tag efter retreiten och smälta dina intryck. Passa på att upptäcka mer av Cannes och göra några utflykter i omgivningarna.

Lämna ett svar

Related