Välkommen till Cannes

Ta reda på allt om vad som händer i Cannes och hur du får ut det mesta möjliga av din tid här. De senaste nyheterna, recensioner av roliga aktiviteter, fantastiska stränder, aktuella evenemang och de trendigaste restaurangerna samt insiders guider och våra bästa val för saker att göra, se och uppleva i denna glamorösa stad!

Cannes Estate

Cannes Estate hjälper till med information om din vistelse på Franska Rivieran. Vi samarbetar med en rad professionella lokala aktörer och kan på så sätt erbjuda uthyrning och köp av fastigheter samt råd och information om hotel, biluthyrning, båtuthyrning och allt utöver i Cannes och på Franska Rivieran.

Tjänster

Hyr Lägenhet

Renoverad lägenhet belägen i den eftertraktade Palm Beach perfekt för semester, konferens och evenemang i Cannes.

Hotel Martinez Cannes

Hotel

Hitta massor av topptips och lokala insikter i vår Cannes hotellguide.

Flyg

Franska Rivieran är en av världens mest populära semesterdestinationer och flygplatsen i Nice är landets näst mest trafikerade. Här kan du läsa om hur du tar dig till Rivieran.

Cannes Croisette

Biluthyrning

Vill du hyra bil på den Franska Rivieran för att bara uppleva det fantastiska landskapet och njuta av en underbar tur, eller vill du hyra en bil för att komma någonstans, blir resan i sig själv en minnesvärd upplevelse.

Hänvisningar:

För att jämföra bettingsidor så kan du använda sidor som Bästabettingsidorna.

http://us.onlinegamblers.com