212 Yachts – Luxury Yacht Charter på Franska Rivieran

Den Franska Rivieran är betrakad över hela världen som den ultimata lyx destinationen, där eliten njuter av den fantastiska kusten, vackra stränder och unik atmosfär.

Lyx charter på medelhavet: säsongen på Franska Rivieran början i maj med Cannes Film Festival, följt av Monaco GP. Det finns många båt charters på medelhavet som kan ordna för att du ska börja dina besök i lyx och stil.

Hamnen i Canneѕ är alltid full med motorbåtar och segelbåtar som bjuder på några av de mest glamorösa festerna. Några är privat ägda, men andra väljer att använda ett charter företag som kan göra allt som behövs så att gästerna kan koncentrera sig på att ha en fantastik tid och njuta.

Luxurу Yасht Chаrtеrѕ In Thе Mеdіtеrrаnеаn

För de som föredrar deras underhållning i hög fart, så är Mоnасо platsen att vara på. Monaco Grand Prix är alltid det mest spännande eventet på säsongen och hamnen är en utmärkt plats för att se så mycket av det som möjligt. Det är svåra förtöjningar för de bästa platserna, men ett charterföretag kommer att kunna hjälpa dig att matcha dina önskemål.

Medelhavet har många vackra platser. Den vackra kustlinjen är idealisk för en segling semester och med en fullt bemannad båt kommer du aldrig att behöva tänka på att styra båten själv om du inte vill: så kan du bara slappna av och ta in vyn. Du kan börja vid Monaco och sedan åka öst med solnedgången bakom dig. Följ kustlinjen ända ner till italiens spets och krossa sedan västra sidan och åka vidare upp till den fantastiska amalfi kusten. Åker vidare in på östra medelhavet ger varma soltimmar och milda kvällar att lounga på decket så länge du vill.

Franska Rivieran är en utmärkt plats för resande som söker det goda livet och underbara upplevelser att åka på en tur med lyx båtar. Franska Rivieran är verkligen platsen att vara på för att få bästa möjliga uppleveler av attraktioner, vackert landskap, vackra stränder och exklusiva ställen på Franska Rivieran.

En ѕommar charter semester på Franska Rivieran erbjuder den ultimata оffеrѕ thе ultіmаtе upplevelsen, med världsklass restauranger, kosmopolitisk livstil och fantastikt nattliv med vacker natur och varm medelhavs vatten. Närheten till huvudattraktionerna gör det möjligt för flerstans-eller att kombinera med en resa längs med den italiensk rivieran.

212 Yacht Charter Franska Rivieran

Vår lokala partner 212 Yacht Charter erbjuder ett stort urval av båtar för budgetar och smaker. Från en intim hyrbåt med bara två crew medlemmar till yachter som rymmer över hundra gäster för företag, så finns det något som passar alla behov. Besättningen är extremt professionell och diskret, och serverar dina önskemål och ger dig den bästa upplevelsen ombord.

Om du letar efter lugn och vila, eller en hög oktanare, 212 Yacht Charter på medelhavet kan ordna en lyxig upplevelse skräddarsyd för dig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*