Black Friday för Resor – Hur du Hittar de Bästa reseerbjudandena

Nedräkningen till Black Friday är officiellt igång. Shoppare och återförsäljare runt om i världen förbereder sig för ett av årets mest spännande shoppinghändelser.

Hundratals flygbolag, researrangörer och hotell drar varje år igång fantastiska Black Friday kampanjer och erbjuder riktigt bra och erbjudanden på flyg, hotell, kryssningar, resepaket och turer.

Oavsett om du funderar på att boka en avlägsen tropisk resa eller en resa upp i norr, är det här definitivt tiden att boka dina resor.

I denna artikel går vi igenom några av våra bästa tips för att hitta de bästa erbjudanden och kampanjerna.

Vad är Black Friday?

Black Friday markerar den första dagen av julhandelssäsongen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. De flesta butiker erbjuder enorma besparingar på varor och det har blivit alltmer populärt för resefynd också.

Cyber Monday brukade vara den online-rea som följde efter Black Friday, men eftersom de flesta nu handlar online på vem som helst skiljer den sig inte nämnvärt från erbjudandena som är tillgängliga under Black Friday-helgen.

Black Friday shoppingtips

Dessa shoppingtips hjälper dig att ligga steget göra dig redo i god tid för att hitta de bästa erbjudandena.

1. Jämför alltid recensioner

Vårt första tips inför Black Friday är att alltid titta på recensioner, vad det än är. Ska du boka en kryssning? Ett flyg? En all-inclusive semester? Innan du bokar bör du titta på recensioner för att se vad andra säger om sin upplevelse. Var det så bra som bilderna får det att verka? Kika in plattformar som ReviewsBird för att läsa om andras erfarenheter innan du bokar.

2. Leta efter de bästa tidiga erbjudandena

Du kan börja handla nu för några av de bästa tidiga erbjudandena. Många återförsäljare släpper specialerbjudanden i förväg och tjuvstartar black friday. Med det sagt kan du göra bra fynd genom att vara ute i god tid.

3. Använd pengarbesparande shoppingappar

Alla de stora shoppingapparna laddar redan upp spännande erbjudanden och erbjudanden för att spara pengar på sina plattformar. Pengasparande appar är något du inte har råd att missa. Använd dem för att upptäcka erbjudanden online och i butik, söka i flygblad och kataloger efter butiker i ditt område, jämföra priser, få gratisprover och mycket mer.

3. Gör en önskelista

Att få de bästa erbjudandena innebär att du gör din research och planering i förväg. Istället för att falla för de billigaste erbjudandena, gör en lista över vad du verkligen vill ha. Om du vill boka en kryssning runt Medelhavet, hoppa då inte på en kryssning någon annanstans bara för att du hittade et bra erbjudande på en kryssning någon annanstans. Det finns då risk att du ändå blir missnöjd eftersom att det inte var det du faktiskt var ute efter.

Dessutom, att ha en förskapad lista gör det lättare att se när priserna sjunker, vilket kan vara särskilt användbart på Black Friday när stora webbplatser kommer att svämma över med erbjudanden på saker du inte vill ha: istället för att tråla igenom alla produkter som säljs, kan du klicka in på din lista för att se om något du kan hitta bra erbjudanden på det du faktiskt vill ha.

4. Få cashback på det du spenderar

Ja, du läste rätt! Du kan få cashback på vad det spenderar denna Black Friday. Genom att använda några av de bästa gratis cashback-apparna på din smartphone kan du få tillbaka en procentandel av vad du spenderar. Vissa kommer att betala dig kontant, medan andra kommer att betala dig med rabatter, lojalitetspoäng, belöningar, gratis mat och mer.

5. Välj att dela din plats

Många mobilappar för shopping behöver veta var du befinner dig för att fungera korrekt. Välj att dela din plats och du kan få tillgång till exklusiva rabatter och cashback-erbjudanden via din smartphone. Du kommer också att dra nytta av appens platsbaserade möjligheter med personliga erbjudanden i exakt det ögonblick du behöver dem – medan du handlar nära dina favoritbutiker!

6. Sätt en budget

Det är lätt att spendera för mycket när du överöses av fantastiska erbjudanden. Att sätta en budget låter tillräckligt enkelt men erbjudanden kan vara svåra att motstå! Bestäm i förväg hur mycket du vill spendera och gör ditt bästa för att hålla dig till det under black friday. Innan du spenderar, fråga dig själv om du verkligen behöver det, om det är värt, och om du har råd.

7. Jämför erbjudanden på olika webbplatser

Du behöver inte handla i fysiska butiker för att hitta de bästa Black Friday-erbjudandena. Faktum är att när det kommer till att köpa resor och äventyr är det enklare att göra det online. Om du vill köpa black friday resa är det alltid enklast att spana in flera olika webbplatser och sedan jämföra reseerbjudandena på dem för att hitta de som passar dig bäst.

Dessa webbplatser gör även att du kan bläddra bland annonser och erbjudanden på ett ställe och registrera dig för varningar som du kan filtrera efter kategori.

8. Undersök de resor du vill ha i förväg

Det är ingen idé att göra ett fynd om det du köper inte är bra eller någonting som du faktiskt inte har användning för. Det lönar sig att göra din research och förberedelser. Om det är högt tryck på dessa finns det även risk att de säljer slut under Black Friday. Se därför till att du spanar in de resor du vill ha allra först för att se till att de inte säljer slut.

9. Gör en lista över olika sidor som erbjuder samma sak

Den hastiga aktiviteten på Black Friday kan få webbplatser att krascha och återförsäljare att ta slut i lager.

Om detta händer medan du försöker köpa en produkt, kommer en förberedd lista över återförsäljare att innebära att du kan prova andra så att du inte missar något. Att ha en lista på hemsidor som erbjuder samma eller liknande resor gör även att du enklare kan jämföra olika reseerbjudanden och hitta de bästa erbjudandena.

10. Skapa online-konton i förväg

Det är inte ovanligt att webbplatser blir långsammare under Black Friday på grund av den ökade belastningen och att populära erbjudanden säljer slut snabbt, så du vill komma in och ut så snabbt som möjligt.

Starta onlinekonton hos de webbplatser du planerar att handla ifrån, ange dina betalnings- och fraktuppgifter i förväg och spara dem på ditt konto så att du kan slutföra köp snabbt när erbjudandena är aktiva.

Det är också värt att registrera dig för deras nyhetsbrev och följa dem på sociala medier eftersom det kan ge dig tidig tillgång till erbjudanden.

Related