Black Friday-Rea för resor i Danmark – Tips för att Hitta Bästa Erbjudanden

Boka i förväg

När du tänker på Black Friday-försäljning är kanske det första som dyker upp i ditt sinne en storbilds-TV eller spelkonsol. Men den goda nyheten är att resebranschen också deltar i black Friday vilket gör det möjligt att göra riktigt bra deals för din resa till Danmark.

Även om många reseförsäljningar bara varar en dag eller två under Black Friday är det kvalificerade resefönstret vanligtvis ganska generöst – från några månader upp till ett helt år. Så att planera nästa års semester i förväg lönar sig.

Nu är det dags att börja schemalägga och planera lediga dagar. Genom att vara ute i god tid kan du göra bra deals även på framtida resor.

Boka hotell direkt

Onlineresebyråer har bara ett litet rörelseutrymme när det kommer till rabatterbjudanden. Att istället gå direkt till hotellen ger dig möjlighet att göra betydande besparingar som du inte hittar någon annanstans.

Om du är på jakt efter boende för din Danmark resa kan du börja spana in hotell som har kampanjer under black Friday. Innan du bokar bör du alltid kolla recensioner och omdömen på sajter såsom ReviewsBird så att du blir nöjd med ditt boende.

Ta en titt på alla deras Black Friday-hotellerbjudanden för lite inspiration. Direkta onlinebokningar eller de som görs via deras kundtjänst via telefon är också oftast berättigade till deras bästa prisgaranti.

Boka envägsflyg

Flygbolag och onlineresebyråer kommer att konkurrera med att erbjuda de bästa rabatterna för Black Friday.

Ett av de mest effektiva sätten att spara pengar på resor är att välja det bästa flyget under axel- eller lågsäsong. Genom att boka i förväg för det kommande året – och dessutom under black Friday kan du hitta billigare platser eftersom priset stiger exponentiellt under de 30 dagarna fram till flyget. Att ta vara på black friday rea på resor i Danmark gör att du kan spara tusentals kronor, både på flyg och boende.

Tips: Det kan bli billigare att boka två enkelresa med olika flygbolag, så att du kan dra nytta av tidskänsliga specialerbjudanden.

Det lönar sig om du gör din detaljerade research i förväg så att du vet exakt vart du vill åka. Gör en lista över 5 potentiella resmål i Danmark som passar din budget. När du sedan hittar rätt flyg på Black Friday, tryck på köp med självförtroende.

Använd kreditkortsbelöningar

Om du har spenderat pengar på ditt kreditkort hela året (och förhoppningsvis betalat av dem innan räntan börjar), då har du förmodligen samlat på dig ett rejält poäng med belöningspoäng. Nu är det dags att lösa in pengar.

Ta dina Black Friday-reserabatter till nästa nivå genom att använda din fantastiska plast för att:

  • tjäna in dina belöningspoäng och kombinera dem med Black Friday-kampanjer så att din resa antingen är gratis eller nästan gratis
  • få flyguppgraderingar
  • få hotellrumsuppgraderingar, eller
  • gör stora reseköp för ännu fler kortbelöningar och bonusar

Var flexibel med datum

När du söker efter resor – både flyg och hotell i Danmark, använd flera datum och flygplatser för att öka dina chanser att få en bra affär. Inställning av prisvarningar säkerställer att du är den första att veta när priserna sjunker med ytterligare rabatter eller extra utbud.

5 snabba tips för att få ut det mesta av försäljningen på black friday

  1. Se till att du följer dina favoritflygbolag, hotell, och reseleverantörer på sociala medier. Ofta får du en tjuvtitt på reaerbjudanden eller tidig tillgång till deras rabatter.
  2. Håll koll på priser som leder fram till försäljningen (särskilt om du bokar resor) eftersom detta ger dig en god uppfattning om huruvida du får ett stort sparande eller inte.
  3. Riskera inte att spendera för mycket! Kartlägg vad du vill köpa, ha en budget och håll dig till den. Det finns inget värre än att ångra ditt köp.
  4. Om du bokar flyg, använd jämförelsesajter för att enkelt identifiera vilka flygbolag som är till rea.
  5. Registrera dig till e-postlistor i god tid innan försäljningen. Ofta kan de starta tidigare än det officiella startdatumet (eller fortsätta efteråt) och om du har registrerat dig kommer du att vara den första att veta!

Related