Djupdykning i städning

En mer noggrann städning finns nog inte av ett hem. Att flyttstäda är en konst i sig. Att kunna gå igenom ett hem och städa ytor som inte rörts på ett bra tag kräver sin erfarenhet för att inte missa någon detalj. Det är precis efter en flytt som denna chans ges. Är det inte ironiskt att det är precis efter en flytt som man verkligen inte orkar testa på detta själv? Tillsammans med oss från Flyttstädning i Stockholm så får du snabbt och enkelt den hjälp du behöver. Vi har lång erfarenhet med dessa uppdrag och en otalig mängd kunder som med glädje går i godo för ett väl utfört arbete.

Förtroende är allt

För att på riktigt kunna koppla av och lägga över en flyttstädning i några andras händer krävs ett förtroende. Man vill inte dyka upp för slutliga godkännandet och upptäcka att mängden missar överstiger antalet fingrar man har. Vi har en professionellt tränad personal som kommer till ditt gamla hem för att städa efter er. Med hjälp av en checklista, med riktlinjer från mäklarförbundet, så kan du in på detalj veta vad du har att förvänta dig. För att slutligen vinna ditt förtroende, så ger vi dig även en garanti på att du blir nöjd. Hittar du något som du anser oss ha missar, så rättar vi till detta snarast – helt utan någon extra kostnad såklart!

Flyttstädning i Stockholm till undsättning

Vi vet hur det är att vara mitt i ett flyttkaos. Många av våra kunder hör av sig med strupen full av stress. Deras oro för hur det hela ska gå ihop tar onekligen över dem. Har ni tagit steget att kontakta oss, så kan ni äntligen släppa frågan vad gäller flyttstädning. Vi hjälper dig oavsett var i Stockholm du bor. Oavsett du bor ute på Lidingö eller i mysiga Hägersten så tar vi oss till plats när du önskar.

Bekvämt för dig

För att göra det bekvämt för dig som kund så är vi även tillgängliga under helgerna. Även om din flytt är en lördag eller söndag är vi på plats för att avsluta flytten med städningen. Och vad är det bästa med denna del? Jo, att vi nämligen inte tar extra betalt för att arbeta på helgen. Flyttstädning på helgen är alltså vår grej!

Ditt nya hem

När du är klar med själva flytten till det nya hemmet, ska du kunna släppa delen som kvarstår i det gamla. Ditt jobb nu är att göra dig hemmastadd mellan dina nya väggar och kanske redan börja packa upp för att få din egen känsla på hemmet. Eller slå dig ner med en avkopplande dryck och njut av detta ögonblick som innebär en ny kula på livet. Nya intryck och minnen kommer snart bildas här. Du har nu chansen att ta nya tag i livet.

Vi hör helt enkelt av oss när städningen är klar, så att du kan komma och godkänna den. Ifall du inte kan komma till plats precis när vi blir klara, så har vi bra rutiner för att lämna tillbaka nyckeln till dig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*