Tre Anmärkningsvärda Spa i Saint-Tropezbukten

Bantning vid Liljekonvalj

Det är det senaste lyxhotellet i Saint Tropezbukten. Lily of the Valley har omedelbart fångat resenärers hjärtan på jakt efter lyx, natur och omfokusering. Mer än bara ett spa är Lily of the Valleys ”Shape Club” på La Croix-Valmer baserad på ett holistiskt synsätt, med fokus på invånarnas välbefinnande.

Lilly of the Valley Hotels pool

I hjärtat av Port-Cros nationalpark, Shape Club välkomnar dig till 2000 m² utrymme tillägnad ditt välbefinnande genom sport, med det uttalade målet att gå ner i vikt. Förutom de traditionella behandlingsrummen, bastu, hamam och gym, inkluderar Shape Club en uppvärmd semi-olympisk pool, kursstudior och konsultationsrum och en snödusch. Shape Club-konceptet är baserat på TGV-metoden av Dr Jacques Fricker, hotellets ledande nutritionist.

Avkoppling i hjärtat av naturen på La Réserve Ramatuelle

Hotellet La Réserve Ramatuelle är en kokong av mjukhet och avkoppling. Dess Nescens Spa existerar så att gästerna når ett tillstånd av ”överflöd”, tillåtet av en allestädes närvarande natur. Havsutsikten, medelhavsluften, den bevarade miljön gör denna plats magisk och låter dig koppla av maximalt.

Pool i Spa de La Réserve Ramatuelle

Teamet av multidisciplinära professionella terapeuter kommer att förstärka detta ögonblick av avkoppling genom att förse dig med välgörande behandlingar för intensiv avslappning, varaktig bantning eller revitalisering av din kropp och sinne. Zen-atmosfären i detta spa förstärks av utrustningen som finns: behandlingsrum, örttebar, inomhus jetpool, 30-meters utomhuspool, hamam eller gym lovar dig en dag eller ett ögonblick av ”djupt välbefinnande”. Här har kvinnor, män och till och med tonåringar sina egna dedikerade behandlingar, en anmärkningsvärd tillgång för att dela dessa stunder av avkoppling.

Orientalisk resa till Byblos

Spa Sisley du Byblos har blivit legendarisk, inte bara för sitt utbud av behandlingar, utan framför allt för sin unika miljö och historia. Medan Byblos spa inkluderar alla behandlingar och produkter som är vanliga i Sisley spa, är det framför allt de exceptionella rummen där de professionella terapeuterna ger dina behandlingar som är imponerande.

Byblos By Sisley Spa relaxavdelning

When Jean -Prosper Gay-Para åtog sig byggandet av Byblos, hans ambition var att skapa ”ett palats värdigt Tusen och en natt”. Spaet på Byblos har varit en fullständig framgång, men stenar från ett Beirut-palats var tvungna att transporteras för att bygga det ikoniska libanesiska rummet, eller stenar från Jerusalem för att skapa sviten för duobehandlingarna. I detta orientaliska palats kan du låta doften av eteriska oljor och växter ta över och ge efter för en total frigörelse. Upplevelsen på Spa Sisley du Byblos är mer sensorisk än någonsin, och transporterar både kropp och själ på en unik sinnesresa, perfekt för verklig avkoppling. Oavsett vad du väljer av spa, kan -teamen boka ditt personliga program, lägga till en hälsosam lunch eller yogaklasser direkt på din yacht, i din villa… För att skapa ditt personliga program, kontakta våra team nu.

Byblos Saint-Tropez

20 Av. Paul Signac, 83990 Saint-Tropez

Läs mer om Spa Byblos By Sisley

Lämna ett svar

Related