Bästa Glasögonen Från SmartBuyGlasses

Du kan uppleva exponering för skadliga blå ljusstrålar genom din dator, din mobil eller ute i solen. Den goda nyheten är att det finns sätt att bekämpa detta och skydda dina ögon och undvika synproblem på vägen.

Glasögon med filter för blått ljus och zFORT™-blockerare för blått ljus är några sätt att bekämpa problemet, speciellt om du spenderar mycket tid vid datorn.

Vad är blått ljus?

Solljus består av röda, orange, gula, gröna och blå ljusstrålar med olika energinivåer och våglängder. Blåljusstrålar har korta våglängder mellan 380 nm och 500 nm med höga energinivåer. Studier har visat att när blåljusstrålar når en våglängd mellan 415-455 nm, kan de vara extremt skadliga för ögons hälsa när de tränger igenom näthinnan.

Vilka är fördelarna med blått ljus och vilka är nackdelarna?

Även om blå ljusvågor kan vara skadliga för dina ögons hälsa, är de inte alla negativa. En del exponering för blått ljus är nödvändigt för att förbättra ditt minne och humör, reglera din sömncykel och bibehålla en sund ögonutveckling för barn.

Å andra sidan kan överdriven exponering för blått ljus utgöra ett hot mot din allmänna hälsa, inklusive risk att orsaka digital ögonbelastning eller skada på näthinnan.

Vad är zFORT™?

zFORT™ blåljus blockering teknologi lanserades nyligen på SmartBuyGlasses.

Denna teknik kan blockera en del av blåljusvåglängderna mellan 380 och 500 nm från att nå ditt öga och skada dina ögons hälsa.

Chansen är att du spenderar tillräckligt med tid framför en skärm för att dra nytta av glasögon som blockerar blått ljus. Med zFORT™ kan du förvandla alla vanliga glasögon till terminalglasögon för god syn och god ögonhälsa.

De främsta anledningarna till att vi köper zFORT™ (och tycker att du också borde):

  1. Potentiellt mindre bländning när du arbetar / spelar / tittar på din datorskärm
  2. Hjälper till att minska ögonbelastningen
  3. Hjälper till att förbättra sömnen

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*