Cannes Estate/ februari 27, 2018/ Cannes/ 0 comments

Cannes är en stad känd för sin glitz och glam, som är favoritstad för många kändisar som är kända för sina höga lyxiga standarder.

Som ett resultat av Cannes lyxiga och glamorösa rykte, och att Cannes är en stad där många rika och berömda kommer att spendera tid, kan man förvänta sig att det finns gott om lyxiga femstjärniga hotell i Cannes.

När det finns efterfrågan är det utbud, och när de rika och berömda kommer till Cannes, accepterar de bara förstklassiga hotellupplevelser.

Med andra ord, vistelsen på lyxiga femstjärniga hotell i Cannes.

Den franska rivieran har gott om lyxiga femstjärniga hotell, som alla är upptagna i denna kompletta 5-stjärniga hotellguiden, men vilka är de mest lyxiga hotellen i Cannes, och vilka lyxhotell i Cannes är värda att stanna kvar för natten? Det är precis vad vi ska titta på i den här artikeln.

Vad definierar ett lyxhotell?

Först är det viktigt att vi reder ut vad ett lyxhotell är.

Och jag tror att vi kan komma överens om att ett lyxhotell behöver ha fem stjärnor. Så det är vad vi ska titta på i den här artikeln. För att hotell som har fem stjärnor ger normalt utsökt service, en fantastisk lyxkänsla och bara en övergripande otrolig tid.

Det är vad som sammanfattar ett lyxhotell.

Femstjärniga hotell i Cannes, Frankrike

Det finns för närvarande sex femstjärniga hotell i Cannes, Frankrike.

Hotel Barriere Le Majestic Cannes

Detta är ett femstjärnigt hotell i Cannes, beläget vid strandpromenaden, tvärs över gatan från Croisetten. Hotellet byggdes 1926, som tillhör Lucien Barrière-gruppen. På grund av sin närhet till Cannes Place du-festivalen, har den ett partnerskap med filmfestivalen i Cannes, vilket gör det till det boende hotellet för alla filmstjärnor under evenemanget. Det femstjärniga hotellet ligger bara 25 km från Nice flygplats och 1 km från tågstationen i Cannes. Hotellet är en nära granne med flera andra lyxiga femstjärniga hotell i Cannes, som vi kommer att titta på i de följande punkterna.

Byggandet började 1923, med en plan för att bygga huvudfasaden och 2 bakvingar, medan hotellet öppnade 1926, slutfördes bara kroppen, liksom östflödet under öppningen. Den sista vingen slutfördes sedan och huvudkroppen förlängdes 1928.

Hotellet har en egen privat strand och den mest fantastiska utsikten över Medelhavet. Det står inför Palais des Festivals et des Congrès och ligger bredvid den gamla hamnen.

Du kan titta på den här videon för att få en bättre förståelse för detta femstjärniga hotell i Cannes.

InterContinental Carlton Cannes

Carlton femstjärnigt hotell i Cannes är ett av de mest lyxiga och välkända hotellen i Cannes.

Detta ikoniska hotell erbjuder sina gäster en toppklassig upplevelse, och det gör det i en otroligt vacker byggnad.

Byggandet av hotellet startades 1909 och fortsatte till 1910, där byggandet fortsatte 1912 till 1913 under ledning av Henry Ruhl, en schweizisk hotellägare.

Det femstjärniga hotellet Carlton Cannes var designat av arkitekterna Charles Dalmas och Marcellin Mayère.

Detta hotell i Cannes Carlton ingår i InterContinental-kedjan, eftersom det heter Carlton InterContinental. Hotellet är ett strandhotell som erbjuder många av sina gästrum med havsutsikt, utsikt över Medelhavet.

Hotellet är känt för att ha varit boende för många filmstjärnor genom åren, och hotellet var också med i Elton Johns musikvideo “Jag är fortfarande ständig”.

Carlton är också känd som huvudplatsen i filmen “Att fånga en tjuv”.

Idag består sjunde våningen av hotellets mest lyxiga sviter, och hotellet har också ett antal restauranger, den främsta ligger på bottenvåningen med en stor uteservering med en fantastisk utsikt över Croisetten och Medelhavet och sedan Carlton Beach Restaurant, som är en restaurang som ligger på Carltons egen privata strand på Croisetten.

Carlton såldes 2011 av investeringsbanken Morgan Stanley till en libanesisk affärsman med namnet Toufic Aboukhater.

Du kan utforska en rundtur i det femstjärniga hotellet Carlton i Cannes här:

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez

Hotel Martinez är ett femstjärnigt hotell i Cannes, beläget vid strandpromenaden, längs Croisetten. År 2017, var det helt renoverat för att möta sina gäster krav på förstklassiga hotell erfarenheter och service.

Hotellet ligger på östra sidan av Croisetten, 1,2 km från Palais des Festivals et des Congrès. Rummen har utsikt över staden eller havet, och om du har en svit, har du antingen terrass eller balkong. Dessutom lägger sviterna också lyxen på badtunnor.

Eftersom visuella berättar mycket mer än ord, ta en titt på den här videon av hotellet Martinez Cannes:

Hotellet har över 400 rum och sviter, vilket gör det till ett hotell av ganska stor storlek. Den har Europas största penthouse-svit. Den debiteras till US $ 37 500 per natt och är listad som den fjärde dyraste hotellpaketet i världen.

Hôtel Martinez öppnades den 20 februari 1929 och grundaren är Emmanuel Michele Martinez. Hotellet upprepades upptagen under andra världskriget.

År 2012 såldes hotellet och kom till Hyatt hotellkedjan år 2013. Hotellet omdirigerades därför från Hôtel Martinez till Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez.

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez renoveras vinter 2017/2018 för att sedan öppna framåt sommaren 2018.

Five Seas Hotel Cannes

Detta femstjärniga hotell ligger bara 4 minuters promenad från La Croisette och Medelhavet. Det ligger samma avstånd från Palais des Festivals et des Congrès. Den har en fantastisk restaurang och bar på taket. Taket har en underbar infinity pool med fantastisk utsikt, vilket är något extra du förväntar dig av ett femstjärnigt hotell.

Hotellet har ett toppklassigt spa där du kan koppla av.

Denna video visar dig mycket av det femstjärniga hotellet i Cannes har att erbjuda:

Hotellet erbjuder följande typer av rum för att möta alla typer av kunders behov:

Men eftersom det är ett femstjärnigt hotell, oavsett vilket rum du väljer, kan du förvänta dig en underbar upplevelse utan vanligt.

Le Grand Hotel Cannes

Le Grand Hotel är ett femstjärnigt hotell i Cannes med strandpromenad, precis över Croisetts gata.

Det erbjuder allt du kan förvänta dig av ett toppklassigt hotell och mycket mer.

Hotellet byggdes under andra hälften av 1800-talet.

År 1860 röstas projektet för att bygga Croisetten av kommunen Cannes. Och bara några månader senare efter att den ökända promenad invigdes den 14 mars 1863, började Grand Hotel byggas. Hotellet är designat av arkitekten Laurent Vianay. 1963 byggdes hotellet om. Hotellet har en privat strand med namnet “Plage 45”. Hotellet har en fantastisk restaurang, som fick sin femte stjärna 2010.

JW Mariott Cannes

JW Mariott är ett toppklassigt femstjärnigt hotell i Cannes, med en strandpromenad, mot Medelhavet. Hotellet har en takterrass med en fantastisk utsikt över Croisetten och Medelhavet. Hotellet byggdes 1992, vilket gör det mycket yngre än sina andra femstjärniga hotell grannar i Cannes.

År 2007 byttes hotellet till Palais Stéphanie, men det döptes sedan 2011, får namnet du känner det som idag: JW Marriott.

Här är en komplett guide till JW Mariott Cannes hotell för att lära dig allt som finns att veta om detta hotell.

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso

Detta fantastiska femstjärniga hotell ligger i den västra delen av Cannes, precis vid den gamla hamnen i Cannes. Hotellet ligger i hörnet, vilket gör att du ser i två riktningar och på två sidor. Detta är särskilt möjligt när du är på deras stora och vackra takterrass med restaurang och bar, inklusive en underbar lounge.

Hotellet har ett underbart och stort spa- och gymområde med allt du kan förvänta dig av ett toppklassigt hotell.

Spaet heter Les Thermes Marins de Cannes. Det är en 2 700 kvadratmeter anläggning som rymmer ett modernt gym, pool, jacuzzi och mycket mer.

Hotellet erbjuder en fantastisk utsikt över Cannes-bukten, och ligger bara tvärs över gatan av magnifika sandstränder. Det ligger i Le Suquet, den gamla delen av Cannes vilket innebär att sightseeing i Cannes stad är inte långt borta.

För mer billigt boende, men ändå, en exklusiv och lyxig boendeupplevelse, ta en titt på våra lägenheter som är att hyra.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*