Bästa latinska nattklubbarna i Paris – Tips & Guide

Staden Paris har blivit kulturens konvergens sedan länge. Latinamerika och afro-karibisk kultur är en del av de kulturella trenderna i staden. Det är därför latininspirerade menyer, cocktails och danskvällar är vanliga i Paris.

Som en del av den latinska känslan har tango eller merengue och salsa också blivit en alltmer populär trend, särskilt på natten. Det finns många latinska barer och klubbar för att tillbringa en intressant utekväll.

Kolla in vår lista över de bästa latinska nattklubbarna i Paris:

La Pachanga

Ligger på 8 Rue Vandamme i det 14:e arrondissementet, denna livliga latinklubb kan inte missas med lågt i tak, svag belysning och träbord. För ett ögonblick kanske du glömmer att du är i den franska huvudstaden när du smuttar på La Pachangas hemgjorda cocktails, med stjärningredienser som ananas, guava eller citronjuice.

Du kan lika gärna unna dig en utsökt måltid i baren med typiska menyfunktioner som Chili con carne, brasilianska räkor och fajitas. Höjdpunkten i denna klubb är dess salsadansklasser, som är på gång alla dagar i veckan. Du kan välja från ett brett utbud av pass, för att ge dig tillgång till La Pachanga, en salsaklass och en cocktail. Du kan ta en paus från kubansk salsa och prova på Kizomba- och Bachata-klasserna.

Favela Chic

Lämna ett svar

Related