Bästa Mopedvägarna i Paris – Vägar för Moped i Paris

Staden Paris är en perfekt plats för mopedälskare från hela världen. Det finns fantastiska rutter inom och runt staden som ger ryttare en idyllisk utsikt över Paris. Faktum är att ett bra sätt att utforska den franska huvudstaden är på en skoter.

Medan vissa ryttare föredrar att åka solo, föredrar andra att ha en upplyst resa i staden. Skoterturer är många till rimliga priser för både experter och amatörer. Den största fördelen med att använda tjänsterna för en skotertur är den vägledning och kunskap de förmedlar.

Resegrupper hålls små, så att alla kan få ordentlig kunskap om allt de ser. Det ska sägas att inte alla vägar är skotervänliga.

>Så vi har gjort en lista över några fantastiska mopedrutter i Paris:

Place de la République till Parc des Buttes-Chaumont (5,1 km)

Även om du kan börja var som helst i staden, kan Place de la République Parc des Buttes-Chaumont kan vara intressant och krävande. Om du klarar utmaningen, ta på dig kläderna vid Place de la République och fortsätt österut i riktning mot tunnelbanestationen Parmentier. Där, sväng vänster längs rue Oberkampf och rue de Ménilmontant och börja stigningen mot tunnelbanestationen Télégraphe.

När det är dags att svalka sig, kommer du att se staplar runt om att välja. Så fort du når den 485 fot höga toppen har du några fantastiska vyer över Paris att beundra när du går mot Parc des Buttes-Chaumont, den perfekta platsen att svimma av på en filt och njuta av stor glädje från att nå bergstoppen.

Parc Monceau till Foret de Sevran (20,9 km)

Lång men värt din tid – denna stora rutt erbjuder dig en fantastisk tvärsnittsvy över staden. Starta äventyret på de lummiga gatorna runt Parc Monceau, sedan kan du röra dig genom det tidigare red-light district och hem till Moulin Rouge innan du kommer till Stalingrads tunnelbanestation.

Sväng sedan till vänster och gå norrut genom Parc de la Villette, ett bra exempel på gentrifiering i 19:e arrondissementet. Rutten längs kanalen, som har en del fantastisk gatukonst, leder dig till innerstadsförorterna som Pantin och Bondy, några industriområden och till Foret de Sevran. När du går vidare förväntas du nå ett landsbygdsområde.

Hidden Garden Route

Kickstarta händelserna på Place Stalingrad. Precis som den tidigare Sociologirutten vi presenterade, består den här resan mycket av skoterbanor, av vilka de flesta är skyddade, med fantastiska panoramautsikter. Åk söderut på Canal Saint-Martins högra sida. På grund av sin otroliga ingenjörskonst, stiger det lugna kanalvattnet över vägen vid vissa punkter.

Paris första offentliga sjukhus ligger här. Ta en snabb paus på 1604 Hopital Saint-Louis, i Henri IV Place des Vosges-stil. När kanalen skiftar under, fortsätt längs Boulevard Richard Lenoir tills du når Bastille. En gång över det skrämmande Place Bastille. Fortsätt på skotern längs Avenue Daumesnil, med vackra akveduktarkader i rött tegel till vänster.

Vid Rådhuset, ta vänster några meter, sedan häng rakt in i vad som ser ut som en stentunnel. Du går nu in på Promenade Plantee, en täckt korridor som delas av ryttare och fotgängare, kantad av hängande trädgårdar och romantiska skrymslen med parkbänkar. En varm sommardag sjunker temperaturen till en komfortnivå.

Promenade Plantee kommer att leda dig hela vägen till Bois de Vincennes, den stora skogen på östra sidan av Paris. Följ en mild stigning till slutet av Promenade Plantee, sväng sedan vänster för ett kvarter till Porte de Saint-Mande.

Sväng sedan höger på gatan utan skoterbana under två korta kvarter tills du kommer in i skogen. Flytta nerför den bländande Lac St-Mande. Följ skyltarna till den stora fästningen, Chateau de Vincennes, med gotisk katedral och stor vallgrav. Fortsätt sedan till Maison Rouge-trädgårdarna och konstgalleriet och det häftiga Lac des Minimes, med tre fågelparadisöar av vegetation

Cykelsociologivägen

Lämna ett svar

Related