Saker du kan göra i Paris med barn –

Saker du kan göra i Paris med barn

Med sina enorma parker, trevliga, breda boulevarder och den ständigt fantastiska floden Seine är Paris den idylliska destinationen att utforska med barn. Att bara promenera och titta på de ikoniska monumenten borde erbjuda mycket underhållning, men det finns massor av saker värda att se och göra om vädret är gynnsamt.

Här är några saker att göra i Paris med barn:

Klättra uppför trappan till Eiffeltornet

På resan till Paris med barnen är Eiffeltornet ett absolut måste-besök. Detta ikoniska platsmonument är så populärt och betydelsefullt att dina avdelningar kanske ser fram emot det. Det finns över 600 trappsteg till den andra nivån, och det skulle räcka för dem att klättra. Även om det finns en hiss blir det roligare att gå uppför trappan än att stå i de långa köerna för att ta hissen.

Picknick nära Eiffeltornet

En annan sak att göra runt Eiffeltornet är att ha en picknick precis framför det, Rue Cler är en marknadsgata nära tornet. Därifrån kan du få ost, bröd, frukt och choklad, och det finns gräsfläckar på Champs du Mars och en picknickbänk där du kan ha en picknick med av världens mest fascinerande vyer. Efter det kan du ta med barnen på en promenad på Rue Cler.

Ge dig ut på en asätarejakt i Musee d'Orsay

Musee d'Orsay är ett av de största i världen. Det impressionistiska konstverket är fantastiskt; Men att se den i uppsättningen av en renoverad tågdepå gör den ännu mer speciell. När du besöker kommer du att få en guide över utvalda konstverk som visas. Att gå genom Musee d'Orsay och leta efter konstverk med barnen är särskilt intressant. Från Monets till Van Goghs finns det mycket att se. Ett besök på denna plats kan till och med väcka ett gediget intresse för konsten hos barnen.

Se resten av Paris från Notre Dame

Barnen kommer säkert att älska att klättra uppför trappor, bergen, klippväggarna och stenblocken i deras väg. Notre Dame kommer att erbjuda dem en fantastisk timeout och fantastisk utsikt över staden som de inte kommer att se någon annanstans.

Se moster Mona Lisa på Louvren

Museet är det största i världen, och det innehåller konstverk från olika tider i historien. Så länge resan med barnen är kort kommer de att njuta och minnas mycket. Som sådan borde en timme räcka för att se platsen med fokus på Mona Lisa och några andra verk.

Klättra upp för trappan och se den magnifika utsikten från Triumfbågen

Det här är ännu en spiral och smal trappa med intressanta vyer på toppen av Triumfbågen. Därifrån kan barnen se Champs Elysees till Place du Concorde och vidare och fin utsikt över Invalides, Eiffeltornet, Sacre Couer som ligger på Montmartres kullar. Om du har köpt museipasset kan du klättra på Arc många gånger. På natten är utsikten helt enkelt fantastisk, som på många platser i Paris.

Ta en resa till Montmartre och Sacre Couer

Medan barnen fortfarande är starka och inte skulle ha något emot en promenad till, kan ni alla slingra sig genom Montmartres kullar som slutar vid den imponerande och distinkta Sacre Coeur-basilikan. Det är ett trevligt ställe att sitta på trappan till Sacre Coeur och titta på folk eller titta på underhållare på gatan.

Besök Pere Lachaise-kyrkogården för det ovanliga

Det kan tyckas läskigt för de unga i början, men under ett par minuter här kommer de att ha något att berätta för sina vänner senare. Ett litet läskigt element kan inte förstöra hela det roliga, tro mig. Pere Lachaise är en underbar, lugn plats perfekt för en promenad. Du hittar många gömställen att utforska och kullerstensstigar som kommer att underhålla alla under en lång stund.