Ska du boka en snabbbiljett till Louvren?

Chict och elegant, Louvren har varit ett spektakel för världen sedan dess öppnande för århundraden sedan och en sann stolthet för den franska huvudstaden. Detta är inte bara ett enormt konstförråd; det handlar om världens största museum med dimbesökarna, inrymt i ett majestätiskt slott. Det är ingen överraskning att det är ett stort dragplåster även utan utställningsföremålen.

Utställningarna på museet är stora, med kataloger som sträcker sig från egyptisk konst, genom Mona Lisa och skulptur. Ett coolt sätt att säkra tillgången till Louvren är genom en snabbbiljett. Du bör boka en snabbbiljett eftersom det kommer att avsevärt minska väntetiden i åkattraktionerna. Långa köer kan vara frustrerande, speciellt om du hade en hektisk dag innan dess.

Fast track-biljetter är inte samma sak som de vanliga. Det förra är bättre eftersom det tillåter besökare att komma in i museet utan mycket kö. Därför är fast track-biljetter dyrare än vanliga. Det skulle vara en bra idé att besöka Louvren, som är en stor turistattraktion i Paris, på en snabbbiljett eftersom det kommer att finnas tillräckligt med tid för att se specialiteterna som museet har.

Behöver du hjälp med att se museet erbjuder företag visningar i olika språk för att göra din Louvren-upplevelse mer intim. Även om du borde boka en snabbbiljett till Louvren, här är några fakta att veta:

Försök att inte göra det, men om du köper biljetter på besöksdagen, var beredd att vänta på långa köer för biljetter. Dessutom finns det inga garantier för att du kommer att delta.

Det bättre sättet att säkra en biljett är att köpa online och boka din tid i förväg. Men ett bra sätt att komma in på är att köpa en snabbbiljett. Det kommer att spara dig stressen.

  • Museet är inte öppet på tisdagar.
  • Besökare under 18 år får komma in utan några avgifter (ID kommer att krävas)
  • Har fortfarande rekordet för världens största museum, var avgörande för hur mycket tid du vill budgetera för besöket.
  • Ta inte med bagage och resväskor till Louvren. Så länge bagaget inte överstiger 55 cm x 35 cm x 20 cm kommer ditt paket att tillåtas in.

Priser och öppettider

Louvren är öppen varje dag utom på tisdagar och allmänna helgdagar, från 9.00 till 18.00. Vill du besöka en kväll har det öppet till 21.45 på onsdagar och fredagar. Säsongsvariation är en faktor när det gäller öppning, det är bäst att kolla på museets hemsida för att säkerställa att din tidpunkt överensstämmer med ledningens. På hemsidan hittar du även en lista över nationella helgdagar och stängningsdagar.

Den vanliga Louvren-biljetten är för heldagstillträde, med undantag för tillfälliga utställningar som hålls i Hall Napoleon. Observera att det tillkommer en extra avgift om du vill se de tillfälliga utställningarna. Som ett tips är inträdet gratis för alla besökare den första lördagen i varje månad, från 18.00 till 21.45 och den 14 juli (Bastilledagen). Inträde är också gratis för personer under 26 år på fredagskvällar kl. 18.00 till 21.45.

Paris Museum Pass

Många konstfantaster gör detta varje år i massor – de besöker Paris bara för att se Louvren. De gör detta genom att checka ut att få ett Paris Museum Pass. Låt oss säga att du tänker kolla in andra konstgallerier och museer i staden eller göra återkommande besök på Louvren, Paris Museum Pass hjälper dig att spara mer pengar. Du kan till och med hoppa över biljettköer till de stora ställena. Det är din enpasseringsbiljett för att se den magiska och fascinerande konstvärlden utan krångel.

Myndigheterna har nu mandat att innehavare av Paris Museum Pass bokar sina inträdestider innan de besöker. De måste uppvisa sitt pass tillsammans med sitt dokument som bekräftar till tidsluckreservationen.

Snabbspår biljetter till Louvren

Som tidigare upprepat, kan du helt undvika de knasiga sakerna som är de långa köerna genom att skaffa dina biljetter i förväg . Besökare kan dock inte få biljetterna från museet. Istället kan de hämtas på en byrå cirka 1 km från Louvren.

Byråns kontor är inte svårt att hitta eftersom det ligger vid tunnelbanan Bonne Nouvelle eller Strasbourg Denis. Det är också i området Grands Boulevards i staden, som ligger ett stenkast från de flesta hotell i området.

Entrén till Louvrens snabbspår kostar cirka 17 euro för vuxna. Det finns också en fast track-entré med en guidad ljudtur som kostar cirka 39 euro för vuxna och minst 9 euro för barn (3-17 år). Det skulle pågå i två och en halv timme, men du kan fortsätta att utforska museet på egen hand.

Museet erbjuder också en snabb entré med en 3-timmars rundvandring för små grupper. Om du vill ha en omfattande guide om Louvren, är det här alternativet gjort för dig. Morgon-, eftermiddags- och kvällsturer är tillgängliga alternativ. Och de kostar minst 61 euro för vuxna och minst 58 euro för barn (4-14 år).

Vad man inte får missa på Louvren

Egyptiska antikviteter

De egyptiska antikviteterna sträcker sig från 4000 f.Kr. till 300-talet och är en avdelning du bör besöka. Den har en stor samling artefakter från det antika Egypten till den bysantinska perioden. Du hittar också den stora sfinxen, mumierna, papyrusrullarna, juvelerna och andra föremål från Mellansriket.

Grekiska, etruskiska och Romerska departementet

Eftersom Francis I är den äldsta avdelningen i museet, kurerade Francis I den först på 1500-talet. Föremål från Dunrad-samlingen förvärvades senare på 1800-talet, som Borghese-vasen i brons. Du bör också ta in den enorma skönheten från den hellenistiska perioden och den utarbetade grekiska keramik.

Skulpturer

Med en imponerande samling av antik skulptur till romansk och medeltida, älska mästerverk av Jungfrun av Auvergne och Daniel i Lejonets håla. Katalogen visar arbeten för perioderna efter den etruskiska, grekiska och romerska avdelningen fram till 1850. Denna avdelning är uppdelad i 2: de utländska verken i Denon-flygeln och den franska samlingen i Richelieu-flygeln.

Dekorativ konst

Från medeltiden till På 1800-talet var avdelningen för dekorativ konst en del av den kungliga egendomen och föremål överfördes från basilikan Saint-Denis, platsen där franska monarker ligger begravda. Du kommer att se keramik, målat glas, vaser och bronser. Medeltida och renässanskonst, mjuka gobelänger och smycken är vanliga sevärdheter här.

Målningar

Med över 7 500 verk som spänner över nästan 600 år, är nästan två tredjedelar av artefakterna som visas av franska konstnärer. Du hittar också italienska målningar och målningar från Napoleons tidevarv. Chef-d’oeuvre mästerverk inkluderar den fängslande Mona Lisa, Napoleons kröning, Liberty Leading the People och Louis XIV.

Ska du boka en snabbbiljett till Louvren?- Sammanfattning

Detta ikoniska museum är utan tvekan ett av de mest fantastiska konstgallerierna i världen. Museet har hundratusentals museer och klassiska mästerverk och är den franska kulturens crème-de-la-crème och ett starkt bevis på europeisk konsthistoria.

Louvren kan vara mycket välbesökt med långa köer och det är därför du behöver boka en snabbbiljett för att hjälpa dig slå köerna.

Försök att också besöka på vardagar tidig morgon eller sen eftermiddag. Köerna tenderar att avta då. Att få en snabbbiljett är det första man kan ha en fantastisk tid på Louvren. Gör Louvren som en sann parisare!

Lämna ett svar

Related