Vad du ska packa när du besöker Paris eller Frankrike för första gången

Du får äntligen ditt mycket omtalade besök i Kärlekens Stad och Ljusstaden. Grattis!

Och med din plan att leta efter vad du ska packa när du besöker Paris, är du på rätt väg. Inget slår en ordentlig plan innan du ger dig ut på en förväntat betydelsefull resa som du är på väg att göra. Det låter dig vara förberedd på både det förväntade och det oväntade. Dessutom kan din noggrannhet spara dig en förmögenhet om du har allt du behöver på plats. Så låt oss ta en titt på vad du bör packa när du besöker Paris eller Frankrike för första gången.

Sanningen att säga, men oavsett hur försiktig och omtänksam du är, kan packning till Paris vara en skrämmande uppgift. Regel nummer ett kommer att vara, packa inte för mycket. Ja, du ska till Paris, men det är inte en licens att packa som om du är på en resa till rymden. Det finns massor av saker i Paris som kommer att locka dig. Extra utrymme i dina väskor för souvenirer och andra föremål som nya kläder, snacks, leksaker för små barn, etc. kommer att vara praktiskt när du flyger tillbaka.

Låt oss fördjupa oss i korrekt packning:

Flight’s Travel Kit

De flesta flygen till Paris går över natten, så chansen att anlända på morgonen är stor. Speciellt om du flyger från USA. Packa med dig ett resepaket, liknande de kostnadsfria väskorna som passagerare får i första/business class. Fyll sedan en liten påse med en ögonmask (om ljuset stör dig när du sover), öronproppar, svettstrumpor, schampo och balsam, kroppstvätt, solkräm, rakhyvel, hårband och tandborstar. Med dessa och andra personliga saker på plats skulle det inte behövas låna något föremål på planet.

Reseparaply Även om det är mycket beroende av vilken tid på året du reser, är ett paraply en följeslagare som kan komma till nytta (ordlek) ett par gånger. Lätta eftermiddagsskurar är inte ovanliga i Paris, men ett lättviktigt paraply kan hålla dig torr. En kort, lätt en som en vanlig ryggsäck kan inrymma skulle vara typen att ta med på din resa.

Europeisk adapter

För icke-européer som kommer till Paris, glöm inte att skaffa en adapter för att ladda upp dina mobiltelefoner, kamera och andra enheter. Om du inte kan få en innan du anländer kan du köpa en i en fransk butik. Det blir ett problem mindre så länge dina enheter laddas vid behov. Dessutom blir det billigare att köpa en online hemifrån istället för att köpa här.

GPS eller gatukarta

Att ha tillgång till en GPS-app på din mobiltelefon hjälper dig att navigera runt i Paris relativt enkelt. Kartor kan också öka din kunskap om platser i staden. Så du kan inte vara så vilsen om saker och ting inte går som förväntat.

Kamera

En kamera för att fånga varje speciellt ögonblick i Paris kommer att vara en lysande idé. Se till att din kamera är fulladdad så att du inte vill ångra att du missat någon åtgärd. Fånga den vackra staden och dess vackra människor med din kamera så att du kan se tillbaka och återuppleva minnena. Så glöm inte kameran. Och var försiktig med det, särskilt när du går i mängden. De flesta har nuförtiden smartphones med bra kameror inbyggda men inget som kan slå en vacker bild av Eiffeltornet tagen med en kvalitets DSLR.

Engelsk-franska ordbok eller app

Helt valfritt men där är det så coolt att ha den perfekta franska frasen eller ordet för ögonblick. Dina parisiska värdar kommer att bli mycket imponerade eftersom du framstår som smart och glupsk. En engelsk-fransk ordbok online, i synnerhet, hjälper dig med uttal för att prata flytande. Detta bör dock inte belasta dig. Det är inte nödvändigt att prata franska i Paris hela tiden. Men att chippa in lite franska gör det roligare. Låt inte Bonjour, Bonsoir, au revoir, merci och s’il Vous fläta vara långt från dina repliker när du är med lokalbefolkningen. En komplett parlör eller ordbok kommer att berätta för dig de lämpliga orden att använda per gång.

Kikare

Om du älskar detaljer om arkitektur, strukturer och allt annat, kanske du vill lägga till en kikare till din ryggsäck. Det kommer att vara praktiskt för fågelskådning och till staden från en utsikt över Eiffeltornet. Fånga all action när de går ner även på avstånd, med din kikare.

Litteraturböcker eller musik

Det kan vara tidningar, böcker eller något annat för att hålla dig sysselsatt under din fritid när du inte är ute och utforskar staden. Musik är också en pålitlig följeslagare för att underhålla dig och ta itu med tråkigt att resa.

Skor

Packa skor du kommer att känna dig bekväm i. Du bör satsa på något lätt och stilrent som förmodligen inte är väderselektivt. Lätta skor eftersom du utan tvekan kommer att göra tunga promenader under hela din tid i Paris. Det kommer att kännas fantastiskt att strosa runt och inte behöva besväras av fotpåfrestningar. Här i ljusets stad är lokalbefolkningen stora på att välja rätt blandning av komfort och sofistikering.

Loafers, snygga stövlar och brogues är alla fantastiska säsongsrunda skor. Kvinnor kan välja bekväma sandaler för att komplettera deras snygga utseende.

Pro-Tips: Glöm inte det innan du packar dina skor måste du testa dem noggrant, speciellt om de är nya. Din semester bör inte förstöras av förebyggbara obehag som detta.

Dokument

Glöm inte att packa dina dokument. Du ska till ett främmande land och allt som kan försena dig på något sätt. Ta med kopior av ditt flygbolags resplan, passinformation och kreditkortsnummer, så rädda dig själv från problem.

Kläder

När du väljer kläder för Paris, kom ihåg att stilen ska vara chic och konservativ. Parisare sägs älska neutrala färger i sin klädsel. Så för att inte se konstigt ut på gatan, försök att inte ha klumpiga tennisskor, flipflops och till och med träningsbyxor på dig. Men ditt mål bör vara att se bra och bekväm ut. Att packa till Paris beror på vilka aktiviteter du tänker göra och väderförhållandena.

Att resa på våren

Vädret under mars, april och maj är oförutsägbart. Var därför beredd på eventualiteter. Bland dina kläder bör det finnas en jacka, en modig lätt tröja, t-shirts, långärmade toppar, allt matchar långa kjolar och byxor. Ankeltossor skulle vara ett utmärkt tillbehör för att se moderiktigt ut på gatan i Paris.

Maxi klänningar är bra att ha en lätt jacka på de dagar som blir varmare. Parisare älskar också att ta på sig svart, så du kanske vill lägga till sådana kläder till din Spring Paris-kollektion. Dina accessoarer som handväskor, bälten och hattar kan också smälta in. Försök också att satsa på cirka 2 till 3 par enkla skor med neutrala färger som passar bra på alla dina kläder. Och eftersom det är vår bör vissa av dina skor vara vattentäta.

Resa på sommaren

Det är den varmaste tiden på året, men vädret kan ibland vara kyligt. Vad du ska ha på dig i juni kommer att skilja sig från juli och augusti, men en lätt tröja kommer att ta dig igenom allt. En kilsandal ger dig en känsla av frihet som bomull, rayon och linne i värmen. Glöm inte att gå med solglasögon, en sommarhalsduk och enkla smycken (om du inte har något emot det). Dressingen är din chans att beskriva din personlighet och stil, få det att räknas.

Att resa på hösten

Se modig ut när du besöker vackra Paris på hösten. Du kan inte gå fel i fotkängor med mörka jeans eller läderbyxor. Som du kommer att märka älskar folk från Paris läder så tänk på det när du väljer din höstgarderob. Strumpor eller strumpbyxor är perfekta att bära under shorts eller klänningar med skärp. Några av de populära stilarna att lägga till i den här kollektionen är brogues och sneakers eller vattentäta skor. Kom dock ihåg att de bästa vattentäta lägenheterna inte är gjorda av gummi. Därför erbjuder läder- eller ankelstövlar fantastiska alternativ när du tar dig an Paris på hösten.

Att resa på vintern

Vissa turister ser fram emot att göra vinter i Paris på grund av den magiska skönheten som Paris paraderar före jul, under jul och efter jul. Vintern i Paris kan vara outhärdlig men var beredd. Läder ser ut att vara det bästa materialet att bära under vinterförhållanden på grund av dess hållbarhet och komfort. Stövlar är vanliga den här gången för värme. Och du kan rocka dem i dina svarta jeans. Packa också några tröjor och en t-shirt att bära under din varma kappa.

När du planerar dina kläder, lämna inte bort skorna, som tidigare antytt. Du kan gå efter cirka tre par skor i neutrala färger som kan matcha alla dina klänningar. Och om det snöar när du är ute kan du välja ett par varma vinterstövlar och vattentäta läderstövlar om det är kallt och skulle regna.

Du kanske också vill titta på en uppvärmd jacka som den här om du vill maximera din resekomfort.

Extra påse

Detta beror på vad du vill. Om du föredrar en ryggsäck eller en resväska, för all del, gå för det. Dessa föremål har både sina fördelar och nackdelar när du använder dem. Till exempel kan en ryggsäck vara bekvämare att ta upp i trappor, till skillnad från bagage med hjul. Du bör dock välja outfits som inte skulle skrynkla lätt när du väljer en ryggsäck. Tänk mycket på det.

För ditt liv runt Paris , en bärväska du kan bära hela dagen. En liten ryggsäck kan räcka till detta. Var dock försiktig så att tjuvar inte får tag i det. För kvinnor är en väska eller väska att rekommendera för att bära alla nödvändiga föremål.

Matkläder

Du besöker Paris, planerar att gå på en matträff eftersom de är en helt annan typ av evenemang här. De är faktiskt formella evenemang och du bör se fram emot att delta i dem så mycket du kan. Vissa restauranger utfärdar till och med klädkoder, och även de lågstjärniga kan fortfarande få dig att känna dig underklädd om du inte klär dig till niorna lite.

Så du måste ha några klädda kläder i ditt bagage innan du reser. Glöm inte formella skor till dina klänningar.

Några euro

Kommer du inte från Europa? Inga problem. Konvertera några av dina fickpengar till euro innan du reser. När du anländer till Frankrike behöver du några euro för din transport för att lämna flygplatsen. Observera att valutaväxlingsbutikerna på flygplatsen inte alltid erbjuder de bästa växlingskurserna. Även banker kan ta högre betalt för uttag från bankomat.

Ett sätt att du kan spara mycket pengar här är att välja ett betal-/kreditkort som inte tar ut några utländska transaktionsavgifter och rimliga växelkurser. Du kanske vill ringa ditt betal-/kreditkortsföretag för att kolla vilket du ska välja.

Här är en lista över saker du bör tänka på INTE Förpackning:

Dyra smycken

Det krävs en del att göra för att åka till Paris, om jag ska vara ärlig, och det räcker. Du behöver inte imponera genom att bära med dig dyrbara smycken. Och dessutom, att ha ett sådant föremål kan bjuda in skurkar och tjuvar till dig. Så för att vara säker är det bättre att hålla en låg profil i detta avseende. Dessutom kanske du inte känner dig alltför bekväm i turistområden med något som verkar smaklöst pråligt.

Magväska

Fantypaket lockar också ficktjuvar, ibland. Detta beror på att de är lätta mål för sneda karaktärer. En dragkedja bakom ryggen och en erfaren ficktjuv kan ta ut allt utan att du märker det. Vissa är grymma till den grad att de använder en rakhyvel eller något annat vasst föremål för att skada din väska för att plocka föremål utan din vetskap.

Vad du ska packa när du besöker Paris eller Frankrike för första gången – slutsats

Om du ännu inte ska förbereda dig för din resa till Paris, är nu det bästa dags att börja. Så länge du har rätt information, din partner eller familj, skulle din resa till Paris vara den bästa semestern du någonsin kommer att ha. Paris lovar mycket men misslyckas aldrig med att leverera.

Lämna ett svar

Related