Vattensporter i Porto Vecchio – Tips & Guide

En anledning till att du bör besöka Porto Vecchio på Korsika är för den utomhusupplevelse du inte skulle få någon annanstans. Staden är särskilt populär bland turister för sitt breda utbud av vattensportaktiviteter. Båtturer, snorkling, dykning och vindsurfing är alla en del av de vattensporter som turister från när och fjärran kommer till staden för att göra.

I Porto Vecchio handlar det inte bara om vattensporter. Det finns en dubbel förtjusning när du ägnar dig åt dessa aktiviteter i en idyllisk miljö och en elektrifierande atmosfär. Staden har massor av panoramautsikt över havet perfekt som bakgrund till det intensiva och spänningen på vattnet. Och tack vare de många turerna och dykklubbarna runt omkring kommer du garanterat att ha maximalt roligt med välplanerade utflykter på stränder och resorter.

Här är några vattensporter i Porto Vecchio:

Ta ett dyk vid Porto-Vecchio Plongee

Porto-Vecchio Plongee är ett populärt dykcenter som tar deltagare till marinparken Bonifacio på Cerbicales-öarna. Det professionella teamet här är enastående när det gäller att tillgodose behoven hos alla, oavsett om de är gamla som unga. Porto-Vecchio Plongee välkomnar barn så unga som 8 år och kartlägger träning till olika upptäcktsfärder och nivåer.

Om du vill ha kvalitetstidsdykning, är det här plats att vara. De har olika dykutrustning för varje deltagares önskemål. Och eftersom säkerheten är av största vikt är guiderna väl på plats för att erbjuda hjälp.

Om du hellre är ett fan av djupdykning är undervattensäventyr ay Porto-Vecchio Plongee värt att prova. För dykning finns en en-till-en-instruktör i beredskap för att ta dig igenom.

Lämna ett svar

Related